GAP QOLIPLARI VOQELANISHIDA LISONIY OMILLARNING USTUVORLASHUVI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2024)
Mazkur maqolada gap qoliplarinig nutqiy voqelanishida lisoniy omillarning ustuvorlashuvi  haqida fikr yuritiladi.