BADIIY ASAR TILIDAGI MODAL SO‘ZLARNING MA’NO XUSUSIYATLARI VA USLUBIY XOSLANISHI : Said Ahmadning «Ufq» asari misolida (SCIENCE TIME JOURNAL, 2024)
Maqolada Said Ahmadning «Ufq» asaridagi modal so‘zlarning ma’no xususiyatlari va uslubiy xoslanishi masalalari o‘rganilgan. Said Ahmadning til birliklaridan o‘ziga xos tarzda foydalanishi, morfologik shakllar va sintaktik qurilmalarni tanlashi va boshqa jihatlarida yozuvchining individual uslubi ham tahlil etilgan.