ALEKSANDR KANNING «KORYO SARAM HAQIDA ERTAKLAR» ERTAK SIKLINING TUZILMASIDA «TAQIQLANGAN SEVGI HAQIDA ERTAK» (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqola «Taqiqlangan sevgi haqidagi ertaklar» syujet-kompozitsiya tuzilmasi tahlili va uning rus-qozoq yozuvchisi Aleksandr Kanning «Koryo Saram haqidagi ertaklar» ertak siklining umumiy tuzilmasidagi oʻrniga bagʻishlangan.