INDIVIDUAL YONDASHUV ASOSIDA G‘OVLAR OSHA YUGURUVCHILARNING MASHG‘ULOT JARAYONINI REJALASHTIRISH VA TASHKIL QILISH. (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada g‘ovlar osha yuguruvchi sportchilarning mashg‘ulot jarayonini individual yondashuv asosida rejalashtirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Sportchining jismoniy, texnik va psixologik xususiyatlarini hisobga olgan holda mashg‘ulot dasturlarini tuzish samaradorlikni oshirishda muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi. Ushbu ilmiy maqolada g‘ovlar osha yuguruvchi sportchilarning mashg‘ulot jarayonini individual yondashuv asosida tashkil etishning nazariy, metodik va amaliy asoslari batafsil yoritilgan. Tadqiqot davomida sportchilarning jismoniy, texnik va psixologik xususiyatlari hisobga olingan holda ishlab chiqilgan mashg‘ulot dasturlarining samaradorligi tahlil qilindi.