SO‘FI ALLOHYORNING “MUROD UL-ORIFIN” ASARI HAQIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada So‘fi Allohyorning “Murod ul-orifin” asari tahlil qilinadi. Asarning yaratilish tarixi, mazmun-mohiyati, tasavvufiy qarashlari hamda shariat va tariqat masalalarining yoritilishi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, asarda ilgari surilgan komil inson, muhabbat, tavakkul va ma’rifat g‘oyalari yoritilib, uning o‘zbek tasavvufiy adabiyotidagi o‘rni baholanadi.