ELEKTRON TA’LIM VOSITALARI ASOSIDA BO‘LAJAK MUHANDISLARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak muhandislarning kasbiy kompetentligini rivojlantirishda elektron ta’lim vositalaridan samarali foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Zamonaviy raqamli texnologiyalar, masofaviy ta’lim platformalari, virtual laboratoriyalar va interaktiv o‘quv resurslarining muhandislik ta’limidagi o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, elektron ta’lim vositalari asosida kasbiy kompetentlikni rivojlantirish metodikasi, uning tarkibiy qismlari hamda ta’lim jarayoniga joriy etish bosqichlari tavsiflanib batafsil keltirib o‘tilgan.