PEDAGOGIKA OLIY TAʼLIM MUASSASALARI TALABALARINI MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA RITORIKANI OʻRGATISHGA TAYYORLASHNING KONSEPTUAL MODELI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada pedagogika oliy taʼlim muassasalari talabalarini maktabgacha yoshdagi bolalarga ritorikani oʻrgatishga tayyorlashning konseptual modeli boʻlajak tarbiyachi-pedagoglarning kasbiy kompetentligi, kommunikativ madaniyati, metodik mahorati va innovasion faolligini tizimli rivojlantirishga qaratilgan.