ERKIN AʼZAM ASARLARIDA ANTROPONIMLAR BADIIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada taniqli adib Erkin Aʼzamning badiiy til mahorati, shuningdek, asarlarining onomastik ko‘lamidan keng o‘rin egallovchi antroponimlarning lingvopoetik xususiyatlari yoritildi.