CHUSTIY LIRIKASINING MAVZU RANG-BARANGLIGI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Chustiy lirikasining mavzu rang-barangligi tahlil qilinadi. Unda shoir ijodida aks etgan ishqiy, ijtimoiy, falsafiy va ma’naviy mavzularning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilib, ularning badiiy ifoda vositalari orqali ochib berilishi ko‘rib chiqiladi.