SHUHRAT MATKARIMNING “BOLJON” VA “OG‘RIQ” HIKOYALARIDA DIALEKTOLIZMLAR TAHLILI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Shuhrat Matkarim ijodidagi dialektizmlarni keng qamrovli jihatdan o‘rganish asosiy o‘rganish obyekti sifatida belgilab olindi. Shuhrat Matkarim badiiy asarlari tilida qo‘llanilgan shevaga oid so‘zlar tahlil qilindi. Dialektizmning adabiy til va badiiy asardagi o‘rni haqida mulohazalar yuritildi.