NUROTA TUMANI AYRIM AGIYOTOPONIMLARINING SEMANTIK XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Navoiy viloyatining Nurota  tumani hududida uchraydigan ayrim agiyotoponimlarning tarixiy-lingvistik, etnomadaniy va semantik xususiyatlari kompleks tarzda tahlil qilinadi.