LUQMON BOʻRIXONNING “IMOM MOTURUDIY” TARIXIY ROMANIDA KOMPOZITSIYA VA SYUJET YAXLITLIGI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada taniqli oʻzbek yozuvchisi Luqmon Boʻrixonning “Imom Moturudiy” tarixiy romanida kompozitsiya va syujet yaxlitligi tahlil qilinib, adibning ijodida tarixiy mavzuning ishlanishi va yangicha qarashlari tahlil usuli orqali bayon qilingan.