XEBEAS KORPUS INSTITUTI - FUQAROLIK HUQUQLARINING KAFILIDIR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada inson va fuqarolarning huquq, erkinliklari himoya qilinishining yangi “Xabeas korpus” va “Miranda qoidasi” instituti qoidalarining normativ huquqiy hujjatlarda ifodalanishi va uni inson va fuqarolarning shaxsiy huquqlarini amalga oshirishda bevosita qo‘llanilish tartiblari to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.