XORAZM BOLALAR FOLKLORI LEKSIKASINING FUNKSIONAL-SEMANTIK TADQIQI VA MADANIY IDENTITET MASALASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Xorazm vohasi bolalar folklorining leksik-semantik xususiyatlari va ularning milliy o‘zlikni anglashdagi o‘rni tadqiq etiladi. Maqolada hududiy sheva elementlarining folklor matnlariga integratsiyasi, kichraytirish-erkalash shakllarining pragmatik vazifalari hamda globallashuv sharoitida an’anaviy leksikaning transformatsiyasi tahlil qilingan.