BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI IJTIMOIY-PEDAGOGIK AMALIYOTGA TAYYORLASHDA AKSIOLOGIK YONDASHUVNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni ijtimoiy-pedagogik amaliyotga tayyorlashda aksiologik yondashuvning mazmuni, metodik modeli, volontyorlik va refleksiya vositalari orqali kasbiy-ijtimoiy mas’uliyatni rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi