BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY TAYYORGARLIGIDA AKSIOLOGIK KOMPETENSIYANING O‘RNI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilar kasbiy tayyorgarligida aksiologik kompetensiyaning mazmuni, komponentlari, metodik shartlari va diagnostik indikatorlari ilmiy tahlil qilinadi.