INNOVATSION TA’LIM MUHITIDA TALABALARNI OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIK QILISHGA TAYYORLASHNING TEXNOLOGIK JIHATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada innovatsion ta’lim sharoitida bo‘lajak pedagog-talabalarni ota-onalar bilan samarali hamkorlik qilishga tayyorlashning nazariy va amaliy masalalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda talabalarning kommunikativ kompetensiyasini oshirishda raqamli texnologiyalar, keys-stadi va pedagogik simulyatsiyalar ahamiyati yoritilgan. Muallif tomonidan “Oliy ta’lim – talaba – ota-ona” uchligining innovatsion hamkorlik modeli va uni amaliyotga tatbiq etish mexanizmlari uzluksiz ilmiy bayon asosida asoslab berilgan