BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING SIYOSIY FAOLIGINI OSHIRISH IJTIMOIY-PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada talaba yoshlar siyosiy faolligini oshirishning ijtimoiy-pedagogik zaruriyati, yoshlar siyosiy madaniyatini shakllantirishning omillari, siyosiy ong va siyosiy madaniyatning rivojlanishida muvozanatning buzilishi sabablari va oqibatlari, yoshlarda siyosiy faollikni rivojlanishiga bog‘liq shart-sharoitlar yoritilgan.