PEDAGOGIK AMALIYOT JARAYONIDA TALABALAR KASBIY KOMPETENSIYASINI IJTIMOIY LOYIHALAR VA RAQAMLI METODIKA ASOSIDA RIVOJLANTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik amaliyot jarayonida talabalar kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi. Unda ijtimoiy loyihalar, raqamli metodika va ijtimoiy-hissiy ta’lim integratsiyasi asosida samarali pedagogik yondashuvlar yoritilgan. Talabalarni ilmiy-tadqiqot faoliyatiga jalb etish, ularning mustaqil fikrlash, ijodkorlik va innovatsion ko‘nikmalarini rivojlantirishga alohida e’tibor qaratiladi. Shuningdek, pedagogik amaliyotda qo‘llash mumkin bo‘lgan loyiha modellari va ularning samaradorligi asoslab berilgan.