RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR: ZAMONAVIY HAYOTNING YANGI QO‘LLANMASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, tuzilishi va asosiy elementlari tahlil qilinadi. Raqamli infratuzilma, dasturiy ta'minot, ma'lumotlar tizimi va ularning O‘zbekiston iqtisodiyotidagi tutgan o‘rni ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijasida raqamli texnologiyalarni joriy etishning ijtimoiy-iqtisodiy samaradorligi ko‘rsatiladi.