DIDAKTIK VOSITALAR ASOSIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH MEXANIZMLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada ta’lim samaradorligini didaktik vositalar orqali oshirish mexanizmlari tahlil qilingan. Didaktik vositalar turlari va ularni qo‘llash mezonlari ko‘rib chiqilgan, shuningdek, ularning o‘quvchilarning bilish faolligini oshirishdagi ahamiyati ta’kidlangan. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar bilan uyg‘unlik ta’lim sifatini ta’minlashning asosiy omili sifatida qaralgan.