DIAGNOSTIK METODLAR ORQALI BO‘LAJAK TARBIYACHLARNING MAVJUD KOMPETENSIYA DARAJASINI ANIQLASH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak tarbiyachilarning mavjud kompetensiya darajasini diagnostik metodlar asosida aniqlash masalalari tahlil qilingan. Kompetensiyalarni baholashda test, so‘rovnoma, kuzatish va suhbat metodlarining ahamiyati yoritilgan. Diagnostik natijalarning kasbiy tayyorgarlik sifatini oshirishdagi o‘rni asoslab berilgan.