PEDAGOGIK JAMOADA SOG‘LOM MA’NAVIY-PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISHDA MULOQOT MADANIYATI VA TANQIDIY FIKRLASHNING AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik jamoada sog‘lom ma’naviy-psixologik muhitni shakllantirishning muhim omillari sifatida muloqot madaniyati, kommunikativ kompetensiya, ma’naviy qadriyatlar va tanqidiy fikrlashning ahamiyati yoritilgan. Xorijiy va mahalliy olimlarning ilmiy qarashlari asosida pedagoglarning kasbiy faoliyatida tanqidiy tafakkur, emotsional intellekt hamda samarali kommunikatsiyaning o‘rni tahlil qilingan.