SUGGESTIV NUTQIY AKTLARNING LINGVOPRAGMATIK XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada suggestiv nutq aktlarining illokutiv aktlar tarkibidagi o‘rni va ularning perspektiv aktlardan farqli xususiyatlari yoritilgan.