SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYALARIDA FLORISTIK VA FAUNISTIK OBRAZLAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada Shukur Xolmirzayev hikoyalarida keltirilgan o‘simlik va hayvonot dunyosiga oid obrazlar, ularning asar rivoji va badiiy maqsadni amalga oshirishdagi o‘rni va ahamiyati, shuningdek badiiy-estetik xususiyatlari ilmiy-nazariy asosda tahlil qilinadi. Maqolada floristik va faunistik obrazlar vositasida yozuvchining hikoyachilik uslubi, realistik tasvir tamoyillari va milliy qadriyatlarni badiiyumumlashtirishdagi o‘ziga xos yondashuvi ilmiy xulosalar asosida yoritib beriladi.