SHE’RIY USLUBDA O‘XSHASHLIK VA FARQ: POETIK ARXITEKTURA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada she’riy uslubda o‘xshashlik va farq kategoriyalarining ifodalanishi hamda ularning poetik arxitekturadagi o‘rni tahlil qilinadi. She’riy matn tuzilishida obrazlilik, ritm, kompozitsiya va semantik qatlamlar o‘rtasidagi o‘zaro munosabatlar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, poetik arxitektura tushunchasi orqali she’rning ichki qurilishi va estetik ta’siri yoritib beriladi.