ABDURAUF FITRATNING “ME’ROJ” HIKOYASIDA XARAKTER YARATISHNING USULLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Abdurauf Fitrat ijodining o‘ziga xos tomonlari, badiiy mahorati, “Me’roj” hikoyasida obrazlarning an’anaviy va zamonaviy yaratilish talqinlari, tush motivi hamda kollektiv ongosti arxivtiplarning badiiy talqini haqida so‘z boradi.