JADIDLARNING TO‘Y VA AZA MAROSIMLARI HAQIDAGI QARASHLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada jadid adabiyotining yirik vakili Mahmudxo‘ja Behbudiyning publitsistik maqolalarida, A.Qodiriy she’rlarida oʻz aksini topgan to‘y va aza marosimlaridagi ortiqcha chiqimlar, qoloq urf-odatlar bilan bogʻliq fikrlari bugungi kun bilan bogʻlab tahlil qilinadi.