CHOLG‘U IJROCHILIGI JARAYONIDA BO‘LAJAK MUSIQA O‘QITUVCHILARINING BADIIY-TEXNIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarini tayyorlashda cholg‘u ijrochiligi kompetensiyasining o‘rni va badiiy-texnik ko‘nikmalarni shakllantirishning metodik asoslari yoritilgan. Tadqiqot davomida talabalarning texnik mahorati va badiiy talqin imkoniyatlarini muvozanatlashgan holda rivojlantirish usullari tahlil qilingan.