TEXNOLOGIYA FANIDA O‘QUVCHILARNING KREATIV QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada texnologiya fani darslarida o‘quvchilarning kreativ qobiliyatlarini rivojlantirishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar, kreativ yondashuvlar hamda innovatsion metodlardan foydalanish orqali o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, ijodkorligi va amaliy ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Maqolada texnologiya fanining amaliy ahamiyati, milliy qadriyatlar asosida kreativlikni rivojlantirish yo‘llari hamda dars jarayonida qo‘llaniladigan metodlar misollar asosida bayon etilgan.