ZAMONAVIY REKLAMA DISKURSIDA TIL VA KOMMUNIKATSIYA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy reklama matnlarining pragmalingvistik xususiyatlari tahlil qilinadi. Reklama tilida qo‘llaniladigan lingvistik vositalar, ta’sirchanlikni oshiruvchi usullar hamda auditoriya ongiga ta’sir etish mexanizmlari yoritiladi. Shuningdek, reklama diskursida emotsionallik, qisqalik va kommunikativ strategiyalarning o‘rni misollar asosida ko‘rib chiqiladi.