TIBBIYOT TALABALARIGA INGLIZ TILINI O‘QITISHDA AUTENTIK PODCASTLAR ASOSIDA CLIL ELEMENTLARINI QO‘LLASH METODIKASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada tibbiyot talabalari uchun ingliz tilini o‘qitishda autentik podcastlar asosida CLIL (Content and Language Integrated Learning) elementlarini qo‘llashning metodik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot ilmiy-pedagogik adabiyotlarni o‘rganish, qiyosiy tahlil va kontent-tahlil metodlariga asoslangan. Natijalar autentik podcastlar tibbiy terminologiyani o‘zlashtirish, tinglab tushunish va kommunikativ kompetensiyani rivojlantirishda samarali vosita ekanligini ko‘rsatadi. Muallif tomonidan Medical English darslarida podcastlardan foydalanish bo‘yicha metodik model taklif etiladi.