TIBBIY OLIY TA’LIM TASHKILOTLARIDA TYUTORLAR FAOLIYATI VA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH CHORA-TADBIRLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada tibbiy oliy ta’lim muassasalarida tyutorlik faoliyatining ahamiyati, uning ta’lim sifatiga ta’siri hamda tibbiy ta’limni takomillashtirish yo‘llari tahlil qilingan. Asosan talabalarni darsga qatnashish samaradorligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar aks ettirilgan. Talabalarning mustaqil ta’lim olish ko‘nikmalarini rivojlantirish, klinik fikrlashni shakllantirish va raqamli ta’lim texnologiyalarini joriy etish masalalari bayon qilingan. Talabalar bilan individual ishlash mexanizmlari aks ettirilgan.