AXBOROT TAHDIDLARI: INSON ONGI VA QALBIGA TA’SIRI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada hozirgi kunda internet xalqaro axborot tarmog‘i orqali tarqatilayotgan axborot va ruhiy tahdidlarning inson ongi va qalbiga salbiy ta’siri tahlilu tadqiq qilinadi.Terrorizm, ekstremizm, mafkuraviy-axborot xurujlariga qarshi kurash yo‘llari va oldini olish chora-tadbirlari ko‘rsatib beriladi.Ayniqsa, bir so‘z bilan “jaholat” deb ataladigan bunday xurujlarni ilmu ma’rifat bilan bartaraf etish asosiy yo‘l ekanligi haqida so‘z yuritiladi.