“BOBURNOMA”DA MIRZO ULUG‘BEK HAQIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning “Boburnoma” asarida Mirzo Ulug‘bek haqidagi ma’lumotlar o‘rganilgan. Boburning Ulug‘bek shaxsiga va faoliyatiga munosabati tahlilga tortilgan.