IJODKORNING SYUJET VA KOMPOZITSIYA YARATISH MAHORATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola Normurod Norqobilovning “Oqboʻyin” qissasidagi syujet, kompozitsiya tahliliga qaratilgan boʻlib, unda ijodkorning uslub yaratish mahoratiga ham nazar solib oʻtilgan.