TA’LIM MENEJMENTINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI VA ULARNING AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada ta'lim menejmentining shakllanishi va rivojlanish bosqichlari, uning nazariy asoslari hamda ta'lim tizimida samarali boshqaruvni tashkil etish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, ta'lim menejmentining tarixiy rivojlanish jarayoni, zamonaviy boshqaruv yondashuvlari va ta'lim sifatini oshirishdagi o‘rni yoritib berilgan. Maqolada ta'lim muassasalarida menejment faoliyatini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy xulosalar va amaliy tavsiyalar keltirilgan.