LUTFIY DEVONINING QO‘LYOZMA NUSXALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Mavlono Lutfiyning turkiy “Devon”ining bir qancha qo‘lyozma nusxalari haqida so‘z yuritilgan. Shuningdek, shoirning adabiy merosi ko‘chirilgan qo‘lyozma nusxalarining ayrimlari tasniflangan, ya’ni adabiy manbaning tuzilishi, uning qog‘ozlarini sifatlari, o‘lchamlari, holatlari to‘g‘risida ham mulohazalar yuritilgan.