DRАMАTIK DOSTONDА “SOF ODАM” VА “NOPOK JАMIYAT” BАDIIY TАLQINI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Omon Matjonning “Аtlantida halokati yoki Аmerikacha nikoh” dramatik dostonida tasvirlangan “Sof odam” va “Nopok jamiyat” badiiy talqini tahlil etib berildi.