MUSIQA TA’LIMIDA BAXSHI KUYLARINI O‘QITISH ASOSIDA O‘QUVCHILARNING IJODIY FAOLLIGINI OSHIRISH TEXNOLOGIYASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Musiqa ta’limida baxshi kuylarini o‘qitish asosida o‘quvchilarning ijodiy faolligini oshirish texnologiyasi mavzusini zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida o‘qitish yondashuvlari tahlil qilinadi. Teskari ta’limdan foydalanish orqali o‘quvchilarning mustaqil bilim olish, tahlil qilish va amaliy tadqiqot o‘tkazish ko‘nikmalarini rivojlantirish maqsad qilingan.