BSF LI BOLALARGA ERTA YOSHDA KOMPLEKS YORDAM KO‘RSATISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola bolalar serebral falaji, uning kelib chiqish sabablari va bolalar serebral falaji bilan kasallangan bolalarda uchraydigan nutq nuqsonlari haqida ma’lumot beradi. Shu bilan birga BSF bolalarning ta’lim-tarbiyasi hamda ular bilan olib boriladigan korreksion-logopedik ish jarayoni yoritilgan.