SHE’RIYATIDA POETIK OBRAZ VA UNING AZIM SUYUN SHE’RIYATIDA AKS ETISHI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada she’riyatdagi poetik obraz tushunchasi aks etgan. Adabiyotshunoslik ilmida poetik obrazga berilgan ta’riflar muhokama qilinib, Azim Suyun she’riyatidagi obrazlarning tasnifi keltirilgan.