RAQAMLI DAVRDA DAVLAT PR STRATEGIYALARI: IJTIMOIY TARMOQLAR ORQALI SAMARALI KOMMUNIKATSIYA TAJRIBALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada raqamli transformatsiya sharoitida davlat axborot siyosatining muhim tarkibiy qismi hisoblangan PR strategiyalarining nazariy va amaliy jihatlari kompleks tarzda tahlil qilinadi. Xususan, zamonaviy kommunikatsiya muhitida ijtimoiy tarmoqlarning davlat va jamiyat o‘rtasida samarali muloqotni ta’minlovchi asosiy platforma sifatidagi roli ochib beriladi. Tadqiqotda raqamli PR tushunchasi, uning an’anaviy PRdan farqli jihatlari hamda strategik kommunikatsiya jarayonidagi o‘rni ilmiy asosda yoritiladi. Maqola yakunida davlat PR strategiyalarini takomillashtirish, ijtimoiy tarmoqlardan samarali foydalanish va jamoatchilik bilan ochiq hamda barqaror muloqotni rivojlantirish bo‘yicha ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqiladi.