2000-YILLARDAN KEYINGI QORAQALPOQ ADABIY TANQIDINING AYRIM MASALALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mustaqillik davridagi qoraqalpoq adabiy tanqididagi masalalar, shu davrda yaratilgan asarlar hamda ularning adabiy tanqid doirasida tahlil qilinishi haqida so‘z yuritiladi. Adabiy tanqidimizning tez sur’atlarda rivojlanib borishida, kompozitsion jozibadorligini oshirishda ochiq xat, dialog va esse shakllarining ahamiyati haqidagi masalalarga ham to‘xtalib o‘tiladi.