QÍYAS JIROV HAYOTI VA IJODI BÓYICHA ILMIY-PUBLITSISTIKAVIY MAQOLALARGA ILMIY TAHLIL (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Bu maqolada Qaroqalpoq folkloristikasida óz órniga ega Qıyas jirov Qayratdinovning hayoti va ijodi haqidagi ilmiy-publitsistikalıq maqolalarga ilmiy tahlil ishlandi.