KONTRAST TASVIRDA RANG SIMVOLIKASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy o‘zbek she’riyatida kontrast tasvir muammosi A.Suyun ijodi misolida o‘rganiladi. She’riyatda badiiy kontrastni yuzaga keltirgan ranglar va ramziy ma’nolar ilmiy-nazariy tahlil qilinadi. Shuningdek, daryo, tog‘, dunyo ramzlarining ma’no qirralari va psixologik asoslari yoritib beriladi