UCHINCHI RENESSANS G‘OYASINI AMALGA OSHIRISH YO‘LIDA O‘ZBEKISTONDA OLIB BORILAYOTGAN ISLOHOTLAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda ilgari surilgan Uchinchi Renessans g‘oyasining mazmun-mohiyati hamda uni amalga oshirish yo‘lida olib borilayotgan siyosiy, iqtisodiy, ta’limiy va madaniy islohotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu g‘oyaning jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyati, ilmfan, innovatsiya va ta’lim tizimini rivojlantirishdagi o‘rni yoritib beriladi.