KOREYS TILIDA KELISHIKLARNING TURLARI VA O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Koreys tilida kelishiklarning turlari va o‘ziga xos xususiyatlari hamda kelishiklarni to‘g‘ri qo‘llash qoidalari misollar orqali to‘liq yoritib berilgan. Koreys tilida hurmat kategoriyasi mavjud bo‘lganligi sababli hurmat kategoriyasida kelishiklardan qanday foydalanish kerakligiga ham alohida misollar orqali tushuntirish berilgan.