PEDAGOGIK JARAYONDA O‘QITUVCHILARNING EMOTSIONAL BARQARORLIGINI TA’MINLASHNING PEDAGOGIK YO‘NALISHLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada raqamli ta’lim jarayoni sharoitida o‘qituvchilarning emotsional barqarorligini ta’minlashning pedagogik mexanizmlari tahlil qilingan. Ta’limning raqamlashtirilishi natijasida yuzaga kelayotgan yangi stress omillari, kommunikativ yuklama, kasbiy moslashuv muammolari, psixologik charchoq va motivatsion buzilishlarning oldini olish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchilarning emotsional barqarorligini rivojlantirishda raqamli kompetensiya, refleksiv madaniyat va ijtimoiy-emotsional rivojlanishning ahamiyati asoslab berilgan.