MASOFAVIY VA GIBRID TA’LIMNING O‘ZBEKISTONDA RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (2024–2026) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola O‘zbekistonda masofaviy va gibrid ta’limning 2024–2026-yillardagi rivojlanish tendensiyalarini o‘rganadi. COVID-19 pandemiyasi davrida boshlangan raqamli transformatsiya, hukumat strategiyalari va xalqaro loyihalar asosida tahlil qilinadi. Asosiy e’tibor raqamli infratuzilmani yaxshilash, o‘qituvchilar malakasini oshirish, inklyuziv ta’lim va demografik o‘sishga moslashuvga qaratilgan. Natijalar shuni ko‘rsatadiki, 2026 yilga qadar masofaviy ta’limning ulushi ortib, gibrid modellar ta’lim sifatini oshirishi kutilmoqda. Maqola hukumat hujjatlari, UNESCO va UNICEF loyihalari ma’lumotlariga asoslangan.